Skip to main content

Op 5 februari gingen de deuren van het nieuwe intergemeentelijk zwembad Dok~3 alsook de vernieuwde Brasserie Dolfijntje voor het eerst open voor het grote publiek. Op 19 februari werd dit dan ook gevierd met een heuse officiƫle opening.

Brasserie Dolfijntje ligt Carine Claes dan ook nauw aan het hart. In 2009 zet Carine Claes de stap om de cafetaria van het gemeentelijk zwembad van Aartselaar open te houden. Ze doet het onder de naam Brasserie Dolfijntje. De focus ligt voornamelijk op gezinnen en mensen die na het zwemmen iets wilden drinken of eten.

Met het nieuwe zwembadcomplex zwemt het Dolfijntje over naar de nieuwe locatie. De kaart van de brasserie voelt vertrouwd aan met verschillende dranken en hapjes, maar werd ook vernieuwd! Op de kaart vind je een beperkt aantal warme gerechten, maar er zijn ook heel wat gezonde en vegetarische alternatieve uitgewerkt, zoals sappen, een salade met quinoa en feta, boekweitcake.

Samen met Thalia Moreaux staat Carine klaar om de bezoekers te ontvangen. In het weekend kan je trouwens ook genieten van een heerlijk ontbijt. Ze staan ook klaar voor verenigingsactiviteiten en voor iedereen die iets te vieren heeft of houdt van een gezellig samenzijn!